Transparència i bon govern

Informació institucional i organitzativa

Direcció

Comitè de Direcció

Jordi Bachs i Ferrer
Director Gerent
Doctor en Ciències Econòmiques (UB). Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials (UB). Actuari d’assegurances (UB). Postgrau en Gestió Financera i Bursàtil a l’Institut d’Economia Pública. Programa d’Alta Direcció en Institucions Sanitàries a IESE. Màster en Direcció Urbanística i Immobiliària (UAB).
Professor d’Economia Financera i Comptabilitat a la UB. Ha estat gerent de l’Associació de Promotors Constructors d’Edificis de Barcelona (APCE) i ha ocupat càrrecs directius a empreses com el Grup Zurich d’Assegurances, Fira de Barcelona i Deutsche Bank.

Ramón Pérez Valero
Àrea de Patrimoni
Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UAB. Diplomatura d’Expert Immobiliari per la Universitat d’Alcalá de Henares. Agent de la Propietat Immobiliària, por oposició convocada pel Ministeri de Foment. PDD a IESE.
Ha estat cap de comptabilitat en Freudenberg Recubrimientos, director financer de l’Editorial Noguer i també de l’empresa Hielos de Vitoria.

Josep Tardà i Jorba
Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals

Llicenciat en Estudis de l’Àsia Oriental per la UOC. Diplomat en Turisme per l’EOT de Madrid. Direcció de Màrqueting per ESADE.
Ha estat cap de recepció de la Vila Olímpica durant els Jocs Olímpics de Barcelona’92, director del Centre Maremagnum, director de màrqueting i comunicació del Gran Teatre del Liceu i cap de màrqueting del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

Xavier Mambrilla i Gramunt
Àrea d'Economia, Finances i Recursos Humans
Llicenciat en Ciències Actuarials i Financeres per la UB. Diplomat en Ciències Empresarials per la UB. Post-grau en Gestió Hospitalària per la UB.
Ha desenvolupat majoritàriament la seva carrera professional a l'Hospital de Sant Pau en diferents àrees de gestió assistencial i econòmico financera. També va ser responsable financer de l'empresa Pepe Jeans London & Tommy Hilfiger.

Agustí Grau i Franquesa
Àrea d’Infraestructures, Obres i Serveis
Llicenciat en Enginyeria Superior Industrial per la UPC (especialitat en tècniques energètiques). Ha desenvolupat una bona part de la seva trajectòria professional en diferents enginyeries d’instal·lacions com a responsable de l’àrea de projectes d’edificació i gestió d’obres.
Ha estat director d'Enginyeria i Obres i posteriorment de Serveis Generals de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Joaquim Jornet i Porta
Àrea Jurídica
Llicenciat en Dret per la UB. Advocat col·legiat especialista en dret civil, administratiu i sanitari. Màster en Dret Societari per la Universitat Abat Oliva.
Dedicat durant uns anys a l’exercici lliure de la professió, ha desenvolupat majoritàriament la seva carrera professional a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Jordi Grau i Hernàndez
Àrea de Projectes i Sistemes d'Informació
Llicenciat en Medicina per la URV. MBA per ESADE.
Ha estat responsable de l'àrea d'hospitals d’Intersalus, gerent de l'àrea d'hospitals d'Antares Consulting i director de projectes de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Organigrama

La Fundació Privada és una entitat benèfico-assistencial sense ànim de lucre.

El patronat de la Fundació, que rep el nom de Molt Il·lustre Administració (MIA), és l’òrgan de govern i d’administració de la Fundació, la representa i gestiona, i n'assumeix totes les facultats i funcions necessàries per a la consecució dels fins fundacionals. La MIA està constituïda per sis membres, dels quals el Capítol Catedralici de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya nomenen dos membres cadascun.

La gestió diària de l'entitat recau en el Director Gerent, i l'entitat s’organitza en sis àrees:

Director Gerent: Jordi Bachs i Ferrer (retribució 2022: 138.397,32 €)

Àrea de Patrimoni: Ramón Pérez Valero
Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals: Josep Tardà i Jorba
Àrea d'Economia, Finances i Recursos Humans: Xavier Mambrilla i Gramunt
Àrea d’Infraestructures, Obres i Serveis: Agustí Grau i Franquesa
Àrea Jurídica: Joaquim Jornet i Porta
Àrea de Projectes i Sistemes d'Informació: Jordi Grau i Hernàndez

Informes de govern