Notícies

Enrere 01/03/2016

Sant Pau inaugura la nova Unitat de Conductes Addictives

L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha inaugurat la nova Unitat de Conductes Addictives del Servei de Psiquiatria al Pavelló de Sant Antoni del seu Recinte Històric. Aquesta actuació ha estat possible gràcies a l’aportació de la Fundació Privada, que ha destinat les quantitats de 889.858 € per adequar l’espai i 100.000 € per equipar-lo.

Fins ara ubicada a l’antic Pavelló de les Cuines, aquesta Unitat, inaugurada el 1987, es trasllada a unes instal·lacions amb 1.243 m² de superfície, completament renovades i que responen a les necessitats assistencials actuals. Els serveis de la Unitat inclouen la Unitat Hospitalària de Desintoxicació (UHD), ubicada a l’espai anomenat Sala Montserrat Montero, l'Hospital de Dia i el Centre d'Atenció i Seguiment Sant Pau (CAS Sant Pau), que engloba les Consultes Externes i el Seguiment d’Infermeria.

La Unitat Hospitalària de Desintoxicació de Sant Pau és la més gran de Catalunya (inclou 12 llits) i la que concentra més activitat assistencial. Des de fa anys és centre de suport a d’altres centres ambulatoris per al tractament de les addiccions.