Notícies

Enrere 16/02/2023

Presentació del primer hospice pediàtric a Sant Pau

La Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia ha presentat la creació del “Pavelló de la Victòria”, un nou centre únic i pioner destinat a donar suport integral a infants amb malalties cròniques complexes, avançades i en els últims dies de vida, i ajudar a les seves famílies.

La Fundació Enriqueta Villavecchia i la Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, amb la col·laboració de la Fundació de Gestió Sanitària de l’Hospital de Sant Pau, són els impulsors d’aquest projecte concebut per cuidar la vida dels infants amb malalties que no es poden curar. La Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, en compliment dels seus fins fundacionals, promou aquest nou projecte dins del seu programa d’Acció Social i Recerca.

L’acte de presentació va tenir lloc el 15 de febrer al Recinte Modernista coincidint amb el Dia Internacional del Càncer Infantil, i va comptar amb la presència del conseller de Salut, Manel Balcells; M. Elena Amat, administradora de torn de la Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau; Núria Pardo i Anna Varderi, presidenta i gerent de la Fundació Enriqueta Villavecchia; així com diversos representants del Departament de Drets Socials de l’Hospital de Sant Pau i de l’estudi d’arquitectura Carme Pinós, responsable del projecte de rehabilitació del Pavelló de Santa Victòria i de la creació del nou hospici.