Acció social

Llar Residència Dr. Pi i Molist

La Llar Residència Pi i Molist és un recurs assistencial i comunitari gestionat per la Fundació de Gestió Sanitària que actua com a espai de referència per als districtes de Nou Barris, Horta i Sant Martí Nord.

Ubicat al carrer de Vila-Seca, al barri del Turó de la Peira, disposa d’unes instal·lacions que donen cabuda a un centre de dia amb capacitat per a 150 usuaris, un Club Social i una residència per a pacients psiquiàtrics habilitada per acollir a una trentena de persones.

La Fundació col·labora en el programa de reinserció social de malalts mentals del centre, un projecte especialitzat en l’acompanyament a persones amb trastorn mental greu que ofereix programes individualitzats i pisos tutelats a la ciutat de Barcelona. En concret, la Fundació posa a disposició 14 habitatges del seu patrimoni, amb una capacitat total de prop de 50 places. En aquestes unitats residencials, diferents professionals treballen per fomentar l’autonomia i reinserció psicosocial de les persones residents.

Sant Pau s’ocupa, també, de les diferents actuacions de millora i manteniment dels habitatges cedits. A més, destina recursos per al desenvolupament de projectes operatius del centre.  

llar residencia dr pi i molist